De KNBB Sectie Pool kent verschillende lidmaatschapsvormen met verschillende rechten en plichten. Hieronder vindt u een overzicht van de lidmaatschapsvormen welke momenteel gehanteerd worden:

Tarieven zijn per seizoen (dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het jaar daarop).


Volwaardig lidmaatschap/ Landelijk lidmaatschap


Kosten: € 42,50

* Leden onder de 18 jaar krijgen 40% korting op het volwaardige lidmaatschap.


Het volwaardige lidmaatschap is voor de serieuze pool speler. Met het volwaardige lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor alle competities en evenementen van de KNBB Sectie Pool.Recreatief lidmaatschap/ Regionaal lidmaatschap


Kosten: € 22,50


Het recreatieve lidmaatschap is voor de recreatieve pool spelers. Met het recreatief lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor de Regionale Teamcompetitie 2e klasse en lager*, Regionale Toernooien en de Nationale Kampioenschappen**.


* Nieuwe leden mogen het eerste seizoen Regionale Teamcompetitie 2e klasse en lager spelen met het basis lidmaatschap.

** Voor deelname aan de Nationale Kampioenschappen Jeugd is enkel het basis lidmaatschap vereist.Basis lidmaatschap/ Introductie lidmaatschap


Kosten: € 5,-


Het basislidmaatschap is een laagdrempelig lidmaatschap voor nieuwe en jeugdige pool spelers. Met het basis lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor de Nationale Kampioenschappen Jeugd. Nieuwe leden zijn gedurende het eerste seizoen speelgerechtigd voor de Regionale Teamcompetitie 2e klasse en lager*.


* Vanaf het 2e seizoen is een recreatief lidmaatschap vereist.Indien u interesse heeft in één van de competities of evenementen van de KNBB Sectie Pool kunt u ook altijd de reglementen nalezen op de geldende lidmaatschapseisen.Meld u voor een rechtstreeks (individueel) lidmaatschap aan via mijn.knbb.nl. Indien u eerder lid was van de KNBB dan activeren wij uw oude bondsnummer.

Indien u lid wordt via een vereniging dan dient de secretaris van de vereniging u aan te melden. Geef hierbij ook uw oude bondsnummernummer door. Weet u uw oude bondsnummer niet meer dan kunt u dit opvragen bij de ledenadministratie via 030-6008401.

Na aanmelding en activering ontvangt u of uw vereniging een factuur. Deze dient u binnen 21 dagen na ontvangst te betalen.