De KNBB sectie Pool heeft twee lidmaatschapsvormen met verschillende rechten en plichten. Hieronder vindt u een overzicht van de lidmaatschapsvormen welke momenteel gehanteerd worden. Tarieven zijn per seizoen (dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het jaar daarop).


Volwaardig lidmaatschap

Kosten: € 36,00

Leden onder de 18 jaar krijgen 50% korting op het volwaardige lidmaatschap.


Het volwaardige lidmaatschap is zowel voor de serieuze als recreatieve pool speler. Met het volwaardige lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor alle competities en evenementen (regionaal en landelijk) van de KNBB Sectie Pool.Basis lidmaatschap

Kosten: € 5,00


Het basislidmaatschap is een laagdrempelig lidmaatschap voor nieuwe en jeugdige pool spelers. Met het basis lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor de Nationale Kampioenschappen Jeugd. Nieuwe leden zijn gedurende het eerste seizoen speelgerechtigd voor de laagste klasse van de Regionale Teamcompetitie. Vanaf het 2e seizoen is een volwaardig lidmaatschap vereist.


Indien u interesse heeft in één van de competities of evenementen van de KNBB Sectie Pool kunt u ook altijd de reglementen nalezen op de geldende lidmaatschapseisen.Meld u voor een rechtstreeks (individueel) lidmaatschap aan via mijn.knbb.nl. Indien u eerder lid was van de KNBB dan activeren wij uw oude bondsnummer.


Indien u lid wordt via een vereniging dan dient de secretaris van de vereniging u aan te melden. Geef hierbij ook uw oude bondsnummernummer door. Weet u uw oude bondsnummer niet meer dan kunt u dit opvragen bij de ledenadministratie via 030-6008401.


Na aanmelding en activering ontvangt u of uw vereniging een factuur. Deze dient u binnen 21 dagen na ontvangst te betalen. Opzeggingen dienen voor 31-7-2020 te worden gedaan via mijn.knbb.nl. Opzeggen van uw huidige lidmaatschap kan vóór 31-7-2019 via mijn.knbb.nl.