De KNBB sectie Pool heeft twee lidmaatschapsvormen met verschillende rechten en plichten. Hieronder vindt u een overzicht van de lidmaatschapsvormen welke momenteel gehanteerd worden. Tarieven zijn per seizoen (dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het jaar daarop).


Volwaardig lidmaatschap


Kosten: € 36,00

* Leden onder de 18 jaar krijgen 40% korting op het volwaardige lidmaatschap.


Het volwaardige lidmaatschap is zowel voor de serieuze als recreatieve pool speler. Met het volwaardige lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor alle competities en evenementen (regionaal en landelijk) van de KNBB Sectie Pool.


* Nieuwe leden mogen het eerste seizoen in de laagste klasse van de Regionale Teamcompetitie spelen met het basis lidmaatschap.

** Voor deelname aan de Nationale Kampioenschappen Jeugd is enkel het basis lidmaatschap vereist.Basis lidmaatschap


Kosten: € 5,00


Het basislidmaatschap is een laagdrempelig lidmaatschap voor nieuwe en jeugdige pool spelers. Met het basis lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor de Nationale Kampioenschappen Jeugd. Nieuwe leden zijn gedurende het eerste seizoen speelgerechtigd voor de laagste klasse van de Regionale Teamcompetitie*.


* Vanaf het 2e seizoen is een volwaardig lidmaatschap vereist.Indien u interesse heeft in één van de competities of evenementen van de KNBB Sectie Pool kunt u ook altijd de reglementen nalezen op de geldende lidmaatschapseisen.


Meld u voor een rechtstreeks (individueel) lidmaatschap aan via mijn.knbb.nl. Indien u eerder lid was van de KNBB dan activeren wij uw oude bondsnummer.

Indien u lid wordt via een vereniging dan dient de secretaris van de vereniging u aan te melden. Geef hierbij ook uw oude bondsnummernummer door. Weet u uw oude bondsnummer niet meer dan kunt u dit opvragen bij de ledenadministratie via 030-6008401.

Na aanmelding en activering ontvangt u of uw vereniging een factuur. Deze dient u binnen 21 dagen na ontvangst te betalen.