De KNBB sectie Pool heeft twee lidmaatschapsvormen met verschillende rechten en plichten. Hieronder vindt u een overzicht van de lidmaatschapsvormen welke momenteel gehanteerd worden. Tarieven zijn per seizoen (dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het jaar daarop).


Onderstaande tarieven gelden per 1-8-2021 (vastgesteld door de bondsraad 26-06-2021).


Lidmaatschap Pool

Kosten: € 42,50 (€ 2,50 verhoging)

Leden onder de 18 jaar krijgen 50% korting op het lidmaatschap.


Het lidmaatschap Pool is zowel voor de serieuze als recreatieve pool speler. Met het lidmaatschap Pool bent u speelgerechtigd voor alle competities en evenementen (regionaal en landelijk) van de KNBB Sectie Pool.


Basis lidmaatschap Pool

Kosten: € 5,00 (geen verhoging).


Het basislidmaatschap is een laagdrempelig lidmaatschap voor nieuwe en jeugdige pool spelers. Met het basis lidmaatschap bent u speelgerechtigd voor de Nationale Kampioenschappen Jeugd. Nieuwe leden zijn gedurende het eerste seizoen speelgerechtigd voor de laagste klasse van de Regionale Teamcompetitie. Vanaf het 2e seizoen is een Lidmaatschap Pool vereist.


Indien u interesse heeft in één van de competities of evenementen van de KNBB Sectie Pool kunt u ook altijd de reglementen nalezen op de geldende lidmaatschapseisen.


Lid worden

Meld u voor een rechtstreeks (individueel) lidmaatschap aan via http://mijn.knbb.nl. Indien u eerder lid was van de KNBB dan activeren wij uw oude bondsnummer.


Indien u lid wordt via een vereniging dan dient de secretaris van de vereniging u aan te melden. Geef hierbij ook uw oude bondsnummer door. Weet u uw oude bondsnummer niet meer dan kunt u dit opvragen bij de ledenadministratie via 030-6008401.


Na aanmelding en activering ontvangt u of uw vereniging een factuur. Deze dient u binnen 21 dagen na ontvangst te betalen.


Wilt u het komende seizoen geen lid blijven dan dient u zichzelf voor 31 juli af te melden via http://mijn.knbb.nl. Opzeggen op of na 1 augustus wordt gezien als 'verlenging van het lidmaatschap tot het volgende jaar 31 juli' de factuur van augustus 2021 dient dan nog te worden betaald. Hebt u een bijzondere reden om uw lidmaatschap met terugwerkende kracht (na ontvangst van de factuur seizoen 2021-2022) af te melden, mail dan uw reden naar la@knbb.nl, vermeld daarbij altijd uw bondsnummer.