Hier treft u de agenda en concept notulen van de ALV sectie Pool najaar 2019 die is gehouden op zaterdag 22 november 2019 te Nieuwegein. Alle leden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen met de onderstaande tekst:


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Beste poolspeler,

 

Bij dezen nodigen we jou graag uit voor de Sectieraadvergadering KNBB sectie Pool Najaar 2019. Tijdens deze Sectieraadvergadering kijken we terug naar de poolgebeurtenissen van het afgelopen half jaar en kijken we ook vooruit. Deze vergadering is toegankelijk voor alle leden van de Sectie Pool. Vandaar dat jij deze email ook krijgt.

 

De sectieraadvergadering vindt plaats op vrijdag 22 november 2019 bij het KNBB bondsbureau te Nieuwegein.

 

Als je aanwezig wilt zijn bij de Sectieraadvergadering, meld je dan aan. Stuur hiervoor een e-mail naar secretaris@knbbpool.nl met als onderwerp "aanwezig op de Sectieraadvergadering".

 

De conceptagenda van de Sectieraadvergadering is hieronder te vinden.

Wil je iets inbrengen? Stuur een email naar secretaris@knbbpool.nl vóór 1 november 2019. Tijdens de vergadering kunnen geen agendapunten worden toegevoegd.

 

De definitieve agenda inclusief de stukken zullen uiterlijk een week voor de vergadering naar de genodigden toe worden gestuurd.

 

Als je verdere vragen/opmerkingen hebt, stuur ze dan een reply op deze e-mail.

 

Namens het bestuur KNBB Sectie Pool